Barınma, Yurt ve Beslenme Olanakları

Barınma Hizmetleri ve Yurt Olanakları

Bilecik’te, Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı 5 devlet yurdunun yanı sıra, uygun fiyatlı çok sayıda özel yurt ve apart öğrencilere hizmet vermektedir. Bilecik merkezde 1094 yatak kapasiteli KYK Kız Öğrenci Yurdu, 738 yatak kapasiteli Halime Hatun Kız Öğrenci Yurdu, 324 yatak kapasiteli Şeyh Edebali Erkek Öğrenci Yurdu ve 568 yatak kapasiteli Ertuğrulgazi Erkek Öğrenci Yurdu;  Pazaryeri ilçesinde ise 238 yatak kapasiteli KYK Kız Öğrenci Yurdu öğrencilerimize hizmet vermektedir.

Beslenme Hizmetleri

Öğrencilerimize, merkez ve ilçe kampüslerimizin tümünde bulunan yemekhanelerimizde öğle ve akşam olmak üzere 2 öğün yemek hizmeti sunulmaktadır. Ayrıca öğrencilerimiz, kampüslerimizde alternatif yeme-içme hizmeti sunan kafeterya ve restoranlardan faydalanabilmektedir.