Barınma, Yurt ve Beslenme Olanakları

Barınma Hizmetleri ve Yurt Olanakları

Bilecik’te, Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı 5 devlet yurdunun yanı sıra, uygun fiyatlı çok sayıda özel yurt ve apart öğrencilere hizmet vermektedir. Bilecik merkezde 1094 yatak kapasiteli KYK Kız Öğrenci Yurdu, 738 yatak kapasiteli Halime Hatun Kız Öğrenci Yurdu, 324 yatak kapasiteli Şeyh Edebali Erkek Öğrenci Yurdu ve 568 yatak kapasiteli Ertuğrulgazi Erkek Öğrenci Yurdu;  Pazaryeri ilçesinde ise 238 yatak kapasiteli KYK Kız Öğrenci Yurdu öğrencilerimize hizmet vermektedir.

Beslenme Hizmetleri

Öğrencilerimize Merkez Kampüste 2, ilçe yerleşkelerde 5 yemekhane olmak üzere  toplam 7 adet yemekhanede yemek hizmeti sunulmaktadır.

Yemekhanelerimizde, hafta içi her gün 11.00-14.00 ile 15.00-19.00 saatleri arasında 4 çeşit yemek verilmektedir.

Üniversitemizde Merkez Kampüs ve diğer birimlerde yemek hizmetinin yanında yemekhanelere alternatif yeme-içme hizmeti sunankafeteryalar bulunmaktadır.